Vil du vide hvordan jeg tabte mig? Så læs her

Kender du det her? Du passer på hvad du spiser i nogle dage, måske uger, din vægt går 3-4 kilo ned, du er inderst inde træt af at leve på den måde, og så sker der noget, som får dig til at spise. Måske skal du ud, måske kommer du sent hjem fra arbejde og vælger noget hurtig mad, fordi du er sulten. Og så tager du det på igen, som du har tabt.

Jeg har været der. I en periode gik jeg hjem fra mit arbejde i indre by til ydre Østerbro – 3-4 kilometer dagligt. Det var også fint, men der skulle bare ikke meget usund mad til, før det var ligegyldigt rent vægtmæssigt.

Jeg var i 30’erne. Jeg var ufrivilligt barnløs. Og jeg følte mig SÅ fastlåst. Vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg ville på ingen måde opgive drømmen om at blive mor, så meget vidste jeg. Men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle komme videre.

En dag var der en læge, som sagde det til mig, som jeg længe havde mistænkt, men som ingen havde sagt før, heller ikke fertilitetslæger: At der kunne være en sammenhæng mellem min vægt og det at jeg havde svært ved at blive gravid.

Da jeg blev overbevist om, at han var min redning, og at hvis jeg skulle have en chance, så skulle jeg gøre noget, ja, så gjorde jeg det. Så tog jeg mig endelig sammen og fik gjort alle de ting, jeg vidste jeg måtte gøre for at tabe mig. Jeg fik planlagt, så jeg altid – ALTID – spiste sundt, uanset hvad. Jeg fik skabt en vane med at bruge 20 minutter på stepperen hver dag og spise kogte grøntsager til aftensmad HVER DAG!

Efter 3 måneder havde jeg tabt 10 kilo! Det var mange år siden jeg havde været så langt nede i vægt. Jeg kom i ny fertilitetsbehandling og blev gravid – og jeg fortsatte endda med at tabe mig efter de 10 kilo.

Jeg fik et wake up call – hvad med dig? Har du brug for et? Eller vil affinde dig med ikke at blive gravid? Det er helt fint, hvis du vælger at give op, at acceptere, at du sandsynligvis ikke bliver gravid. Man kan jo også adoptere eller leve uden børn. Det er der masser, som gør. Og selvom du taber dig, er der jo ingen garanti for, at du bliver gravid.

Men hvis du er indstillet på at tage kontrollen tilbage – at få et wake-up call – så vil jeg gerne hjælpe dig. Du kan jo starte med at læse min e-bog, som giver dig 3 nemme vaner, du nemt kan implementere, og som vil lette dit vægttab (hvis du selvfølgelig ikke har den allerede).

Så vil du også samtidig få en mail, så snart mit nye vaneændringsforløb bliver sat til salg, og du kan godt glæde dig. Mine forsøgskaniner har været meget glade for forløbet.

Men nok om det en anden dag – skynd dig at hente de 3 vaner, hvis du ikke har dem allerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *