Ved du hvorfor jeg sender mails ud hver uge?

Altså ud over, at dem jeg sender til har skrevet sig op til det. Men hvorfor gør jeg det her hver uge? Det kan jeg bedst besvare ved et par andre spørgsmål.

Kender du det, at du har besluttet dig for at skulle op og løbe næste morgen, men så sover du for længe og får ikke løbet alligevel?

Eller du har besluttet dig for ikke at spise kage på arbejdet, men om eftermiddagen, når der er en kollega, som har fødselsdag, så opdager du pludselig, at du har et stykke kage i hånden, men kan egentlig ikke huske, hvordan det havnede der? 

Bare rolig, du er helt normal (med fare for at lyde som en reklame).

Jeg ved godt, at jeg har skrevet meget af det her før, men det hænger faktisk sammen med mit spørgsmål i overskriften. Og med de to øvrige spørgsmål, som jeg har stillet dig.

Det hedder vanens magt. Og den er superstærk. Især når vi er svage, som for eksempel når vi ligger under den varme dyne. Eller når klokken er 15 og vi er lidt trætte og sukkerkolde. 

Vores hjerne kan bedst lide, at ting er som de plejer, fordi forandring koster energi. En ny vane koster energi, i starten, indtil det er en gammel vane, og vores hjerne skal passe på os og altid sørge for, at vi har energi til at kæmpe eller flygte, som vi gjorde for år tilbage, da vores liv var anderledes.

Men hvad kan vi så gøre ved det? spørger du. Og hvor er jeg bare glad for, at du stiller lige præcis det spørgsmål. For når vi nu ved det, ved vi også hvor vigtigt det er at tage små skridt ad gangen. Små skridt, så hjernen ikke modarbejder os. Og så være konsekvente og gøre det igen og igen. 

Det er også derfor jeg skriver til dig hver uge. For jo mere bevidst om det her du er, jo lettere er det for dig at huske det og vælge at gøre det rigtige.

I min e-bog er der et skema, som du kan printe ud og bruge til at følge dine fremskridt. Er du ikke på mit nyhedsbrev, har du ikke fået e-bogen, men det kan du heldigvis få her: https://www.frastortilmor.dk/3-effektive-metoder/

 

Hilsen Pia, din vaneguide

PS. Kig forbi min Facebookside, https://www.facebook.com/Frastortilmor/, jeg ville blive rigtig glad for et like, og så får du også besked når jeg lægger noget nyt op.

PPS. Du kan også melde dig ind i min Facebook-gruppe, https://www.facebook.com/groups/morgenbevaegelsen/, hvor jeg er live mandag-fredag, og snakker om relevante spørgsmål i forhold til vægttab og barnløshed, du kan stille spørgsmål og tale med de andre i gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *