Handelsbetingelser

Disclaimer:

Jeg er hverken kostvejleder, diætist eller læge. Derfor får du ikke opskrifter af mig. Mit udgangspunkt er, at du har masser af opskrifter og godt ved hvad du skal gøre, du mangler bare metoder til at gøre det til en vane.

Jeg henviser til hjemmesider med sunde opskrifter, men jeg tager ikke ansvaret for indholdet på disse. Henvisningerne er kun ment som inspiration.

Mit udgangspunkt er de til enhver tid gældende kostråd fra Sundhedsstyrelsen, som overordnet fokuserer på at spise mere grønt, mindre fedt og mindre sukker samt generelt at spise mindre.

Ved du, at du har en lidelse, som begrænser dig i forhold til mad, bør du til enhver tid rådføre dig med din læge og følge dennes anvisninger.

Mit fagområde er vaneændringer, og hvordan du først får sunde vaner, derefter beholder dem.

Herudover kan jeg ikke love dig at blive gravid, skulle du opnå dit vægttab, da graviditet ikke alene er påvirket af din vægt, ligesom der også kan være medicinske forhold, som gør, at du ikke taber dig, selv om du følger mine anvisninger.

Handelsbetingelser:

Der er 14 dages returret på køb.

Er det et digitalt produkt, hvor materialet sendes med  det samme, bortfalder returretten

Når et produkt er købt og betalt, refunderes betalingen ikke, men sker der noget, som gør, at du ikke kan deltage i forløbet på det angivne tidspunkt alligevel, så skriv til mig, og vi finder ud af at flytte det.

Jeg giver 100 % tilfredshedsgaranti på mine produkter, så hvis du efter at have fulgt et forløb ikke har opnået de ønskede vaneændringer, skriver du bare til mig, så får du dine penge retur. Men det kræver selvfølgelig, at du har fulgt forløbet som anvist.