21 dages Gruppeforløb

DKK1.497,00

21 dages vaneændringsforløb, i lukket Facebookgruppe og daglige emails

Beskrivelse

Gruppeforløb

Hvad skal du gøre:

Du får tilsendt et afkrydsningsskema og dagbog, som skal udfyldes dagligt, så du kan blive klogere på dine udfordringer og lære af dem.

Hvad får du:

Du får en invitation til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan dele oplevelser og erfaringer med de øvrige deltagere. Jeg vil også selv være til sted og svare på spørgsmål.

Du får en mail fra mig hver morgen i 21 dage, plus en introduktionsmail, når du har bestilt kurset samt en afslutningsmail. Herudover følger et afkrydsningsskema/dagbog for først de 21 dage, og derefter opfølgning i 21 uger.

I Facebookgruppen vil dagens mail blive lagt op aftenen før, hvis der er nogen, som først tjekker deres mail om aftenen, så de kan nå at få dagens opgave i tide.

Hvad gør du så:

Hver mail fortæller dig hvad du skal fokusere på. Temaerne er: Vand, morgenmad, frokost, sunde snacks, aftensmad, bevægelse og søvn, og du fokuserer på hver ting i 3 dage. Du får nogle opgaver og metoder til at etablere vanerne. Du skal løbende evaluere og vurdere, når du afslutter en 3-dages periode.

Når de 3 uger er gået og du har været alle 7 temaer igennem, vælger du det, som er lettest at arbejde videre med, og dette gør du i opfølgningsskemaet i 3 uger, derefter vælger du det næstletteste, og så videre, til du har været alle 7 områder igennem i 3 uger hver. Du skal dog være opmærksom på, at du her ikke får yderligere mails, men må genbruge tips og tricks fra de 3 dage, hvor du fik mails om netop dette emne.

Herudover vil du også fortsat have Facebookgruppen at støtte dig til.

Hvornår kan du starte:

Da du skal følges med en gruppe, vil der være en fælles opstartsdato. Skriv til mig på kontakt@frastortilmor.dk, så kontakter jeg dig næste gang jeg starter et hold op.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig, som godt kan lide at få og give støtte, og som  ikke har noget imod at vente nogle dage eller uger på at komme i gang.

Vil du hellere i gang med det samme og på egen hånd?

Så klik på selvstudie her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “21 dages Gruppeforløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *