21 dages Selvstudie

DKK597,00

21 dages vaneændringsforløb med daglige emails

Beskrivelse

Selvstudie

Hvad skal du gøre:

Du får tilsendt et afkrydsningsskema og dagbog, som skal udfyldes dagligt, så du kan blive klogere på dine udfordringer og lære af dem.

Hvad får du:

Du får en mail fra mig hver morgen i 21 dage, plus en introduktionsmail og en afslutningsmail. Herudover følger et afkrydsningsskema/dagbog for først de 21 dage, og derefter din egen opfølgning i 21 uger.

Hvad gør du så:

Hver mail fortæller dig hvad du skal fokusere på. Temaerne er: Vand, morgenmad, frokost, sunde snacks, aftensmad, bevægelse og søvn, og du fokuserer på hver ting i 3 dage. Du får nogle opgaver og metoder til at etablere vanerne. Du skal løbende evaluere og vurdere, når du afslutter en 3-dages periode.

Når de 3 uger er gået og du har været alle 7 temaer igennem, vælger du det, som er lettest at arbejde videre med, og dette gør du i opfølgningsskemaet i 3 uger, derefter vælger du det næstletteste, og så videre, til du har været alle 7 områder igennem i 3 uger hver. Du skal dog være opmærksom på, at du her ikke får yderligere mails, men må genbruge tips og tricks fra de 3 dage, hvor du fik mails om netop dette emne.

Hvornår kan du starte:

Med det samme. Så snart du bestiller, får du en introduktionsmail, og næste morgen modtager du den første arbejdsmail

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig, som vil i gang her og nu, og som har viljestyrke til at gennemføre ved hjælp af daglige mails.